Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A legjobb éttermek

2019.02.26

Tenger gyümölcsei a Fish Beach Tavernában

 

A parti éttermek sorának legújabb ékköve friss, minden cicomától mentes, ízletes halakat kínál, a legfinomabb hozzávalókkal. Az égei-tengeri régiót idéző, házias konyhát biztosító étterem nem csak hangulatos, de remek helyen is van- egyik oldalról a hullámok morajlásától kísérve gyönyörködhetsz például a naplementében, míg a másik oldalon a Dubai Marina pislákoló fényei adják meg a fantasztikus hangulatot. És hogy mi szerepel az étlapon? Finomra vágott tengeri sügér, grillezett tintahal, tigrisrák, és persze a hely specialitása: vad halak az Égei-tengerből, a Fekete-tengerből és a Márvány-tengerből.

Éld át az emirátusi vendégszeretetet a Seven Sands-ben

 

Merülj bele Arábia gazdag fűszereibe a Seven Sands-ben. Az Egyesült Arab Emírségeket alkotó hét emirátusról elnevezett Seven Sands (magyarul: Hét homok) az emirátusbeli konyhaművészetbe enged bepillantást, fűszerezve a történelem forgatagában megmaradt, generációról generációra megjegyzett és átadott receptekkel. Ízleld meg a Shorbat Harees-t, a búzából és borjúhúsból álló, helyi ízesítésű levest, vagy a Thereedet, ami egy krumplival, sütőtökkel, paradicsommal és főzőtökkel készült pörkölt, melynek eredete még a beduin időkre nyúlik vissza.

Jetty Lounge - a strandon is elegánsan

 

A Jetty Lounge a kikötőhöz közel található - ahonnan a kompok is indulnak, többek között a testvérhotelbe, a One&Only The Palm Dubaiba is - és a legelegánsabb tengerparti helynek számít. Pihentető kanapék és nyugtató dallamok segítik a ráhangolódást a könnyed nemzetközi menüre. Húzz egy széket a part közelébe, hogy ott fogyaszd el a például a közel-keleti mezzét, vagy egy kis mexikói tortilla chips-et, esetleg ázsiai teriyakit vagy európai quiche-t, miközben a naplementében gyönyörködsz.